Οι 10 καλύτεροι ιστότοποι με Torrent για το 2019



Ο πιο δημοφιλείς τρόπος για να κατεβάσετε στον υπολογιστή σας ένα τραγούδι, μια ταινία ή ένα λογισμικό πρόγραμμα είναι μέσω της τεχνικής τορεντ ή torrent downloading. Τι είναι το τόρεντ; Είναι μια νόμιμη διαδικασία; Είναι εύκολος τρόπος για έναν αρχάριο;

Να ξεκαθαρίσουμε ότι οποιαδήποτε μορφή κατεβάσματος και να κάνετε, πέραν του τόρεντ, από την στιγμή που δεν έχετε αγοράσει νόμιμα το προϊόν, είτε πρόκειται για ταινία είτε για κάποιο λογισμικό και επιχειρήσετε να το κατεβάσετε αυθαίρετα, στην ουσία είναι μια παράνομη διαδικασία.
Υπάρχουν όμως πολλά πράγματα που μπορείτε να κατεβάσετε ελεύθερα που μπορούν να σας φανούν χρήσιμα, ένα παλιό λογοτεχνικό βιβλίο ή ένα βίντεο εκμάθησης υπολογιστών κτλ.

Υπάρχουν εκατοντάδες ιστότοποι που μπορούν να σας δείξουν με απλά βήματα πως να χρησιμοποιείται την τεχνική του τορεντ. Εμείς θα σας ενημερώσουμε για τους ιστότοπους που υποστηρίζουν μέχρι και σήμερα την υπηρεσία torrent.


1. Pirate Bay

Το Pirate Bay ιδρύθηκε από τον Fredrik Neij, τον Gottfrid Svartholm και τον Peter Sunde τον Σεπτέμβριο του 2003 στη Σουηδία. Από τότε, έχει γίνει η πιο δημοφιλής μηχανή αναζήτησης torrents.

Για πολλά χρόνια, το Pirate Bay κατάφερε να ξεφύγει από το διεθνές δίκαιο. Το 2017, ωστόσο, ήταν μια περίεργη χρονιά για την αγαπημένη μηχανή αναζήτησης. Το Pirate Bay ενδέχεται να μην είναι προσβάσιμο σε ορισμένες χώρες. Χρησιμοποιείται από περισσότερους από 112 εκατομμύρια ανθρώπους παγκοσμίως.


2. ExtraTorrent - https://extratorrent.si/


Αυτός είναι ένας άλλος δημοφιλής ιστότοπος και η δεύτερη μεγαλύτερη βάση δεδομένων για torrents. Το ExtraTorrent είχε ήδη ανακοινώσει ότι έκλεισε σίγουρα, το οποίο θεωρήθηκε σοβαρό πλήγμα στην κοινότητα torrent. Ωστόσο, κατά κάποιον τρόπο, ο ιστότοπος είναι πίσω και είναι πλήρως λειτουργικός!
Τα τελευταία χρόνια, το ExtraTorrent αύξησε με αξιοθαύμαστο τρόπο τη βάση χρηστών και τους επισκέπτες του. Ο ιδρυτής αυτού του ιστότοπου λέει ότι η ενεργή κοινότητα του ExtraTorrent ήταν ο λόγος για την επιτυχία του.


3. RARBG - https://rarbg.to/



Η RARBG ιδρύθηκε το 2008 και είναι γνωστή για τα υψηλής ποιότητας βίντεο της. Παρέχει αρχεία torrent και μαγνητικούς συνδέσμους για να διευκολύνει την κοινή χρήση αρχείων P2P σε περισσότερους από 300.000 χρήστες την ημέρα. Ο ιστότοπος ξεκίνησε ως βουλγαρικός ιχνηλάτης και τώρα είναι ένας διεθνές αποθηκευτικός χώρος για βίντεο υψηλής ποιότητας και τηλεοπτικές εκπομπές.

Το RARBG έχει κερδίσει την εμπιστοσύνη των χρηστών και των καρδιών πολλών χάκερ βίντεο. Μπορεί πλέον να θεωρηθεί ως ο καλύτερος χώρος για torrent τηλεοπτικών εκπομπές και σειρών. Εάν δεν μπορείτε να βρείτε αυτό που ψάχνετε στις παραπάνω επιλογές, τότε εδώ είναι η επόμενη επιλογή σας.


4. YTS.AG - https://yts.am/



Το YTS.ag έχει ένα πανομοιότυπο δίδυμο, το YIFI.is. Ο ιστότοπος ισχυρίζεται ότι σας παρέχει υψηλής ποιότητας βίντεο και ταινίες σε μικρό μέγεθος αρχείων. Τους τελευταίους μήνες, αυτό το torrent site έχει προσελκύσει πολλούς χρήστες, αν και δεν έχει καμία σχέση με τα YIFY και YTS. Δεν είναι καν ο αρχικός ιστότοπος. Παρ 'όλα αυτά, θα σας δώσει ακριβώς αυτό που θέλετε.



5. TORRENTZ2.eu (ή Torrentz2.me) - https://torrentz2eu.site/


Αυτό είναι περισσότερο μια πύλη εισόδου για torrents που παρέχει στους χρήστες έναν βελτιωμένο αλγόριθμο χάρη στο μεταμορφωτή του που αντλεί torrents από άλλους ιστότοπους με τορεντς. Για την ακρίβεια, είναι η αντικατάσταση του Torrentz.eu που έκλεισε πέρυσι λόγω δικαστικής απόφασης. Μοιάζει με το πρωτότυπο, απλά πρέπει να ψάξετε λίγο παραπάνω.



6. Torrentdownloads - https://www.torrentdownloads.me/



Το Torrentdownloads είναι ίσως το μεγαλύτερο σύστημα bitTorrent και επιτρέπει στους χρήστες να κατεβάζουν ανώνυμα torrents. Έχει υπάρξει εδώ και πολλά χρόνια στην κορυφή, ενω έχει υποστεί πολυάριθμες παρεμβολές των ISP σε διάφορα μέρη του κόσμου.
Ωστόσο, δεν έχει χάσει την αποτελεσματικότητά του και με ένα VPN, δεν χρειάζεται να ανησυχείτε για το κλείδωμα των ISP. Η ιστοσελίδα προσελκύει περίπου ένα εκατομμύριο χρήστες το μήνα!




7. 1337Χ - https://1337x.to/


Ιδρύθηκε το 2007, το 1337X είχε επωφεληθεί πολύ από την απαγόρευση του ExtraTorrent και του KAT. Μια πλήρης αναμόρφωση του χώρου έχει προκαλέσει αύξηση της κυκλοφορίας. Είναι πλέον ένας ισχυρός ιστότοπος torrents που κάνει την δουλειά της σωστά.
Δεν μπορούν να ισχυριστούν ότι έχουν τη μεγαλύτερη βάση δεδομένων, αλλά η βάση δεδομένων του 1337X σας παρέχει torrents που είναι δύσκολο να βρεθούν σε άλλους ιστότοπους.



8. Seedpeer


Ο Seedpeer έχει αρκετά μεγάλη βάση δεδομένων σε σύγκριση με τους περισσότερους ιστότοπους torrents, με περισσότερα από 3 εκατομμύρια αρχεία. Είναι πολύ απλό στη χρήση, αν και δεν έχει την καλύτερη διασύνδεση. Ωστόσο, είναι πολύ βολικό και θα είναι πάντα ένα καλό μέρος για να βρείτε αυτό που ψάχνετε.
Ένα αξιοσημείωτο χαρακτηριστικό του ιστότοπου είναι ότι πάντα δίνονται σύνδεσμοι σε άλλους ιστότοπους torrents σε περίπτωση που δεν βρίσκετε εκεί αυτό που ψάχνετε.



9. EZTV - https://eztv.io/


Όπως υποδηλώνει το όνομά του, ο ιστότοπος του EZTV επικεντρώνεται κυρίως σε τηλεοπτικές εκπομπές. Δεν έχει μια ελκυστική εμφάνιση και δεν θα βρείτε εκεί όλα όσα ψάχνετε, αλλά το EZTV εξακολουθεί να είναι μια εξαιρετική τοποθεσία για τηλεοπτικές εκπομπές. Η ποιότητα των βίντεο είναι γενικά σταθερή, γεγονός που τα καθιστά ελκυστικά για τους χρήστες.



10. KAT - https://kickasstorrents.to/


Η ομάδα πίσω από τον ΚΑΤ υποσχέθηκε ότι δεν θα "πάει πουθενά". Παρά το γεγονός ότι έκλεισε το περασμένο έτος, το Kickass Torrents είναι ενεργό και πάλι (τουλάχιστον για τώρα). Χρησιμοποιεί ένα νέο σύνδεσμο, kickasstorrents.to.

Η δημοφιλής ιστοσελίδα torrent διαθέτει τώρα μια νέα ασφαλή βάση δεδομένων, προσφέροντας από μεριάς εμπειρίας και εμφάνισης παρόμοιες με το πρωτότυπο. Το πιο σημαντικό είναι ότι οι μετονομαζόμενοι μεταμορφωτές από τον αρχικό ιστότοπο είναι τώρα πίσω, και το KAT είναι γεμάτο με νέο περιεχόμενο.


Συμπέρασμα
Αυτά είναι τα 10 καλύτερα torrents sites για το 2019. Θυμηθείτε ότι για να κατεβάσετε torrents θα χρειαστείτε λογισμικό torrent. Το πιο δημοφιλές είναι το utorrent (μtorrent) και το BitTorrent που μπορούν να εγκατασταθούν εύκολα. Το utorrent μπορείτε να το βρείτε και σε portable εφαρμοσή, χωρίς εγκατάσταση.

Ωστόσο, δεν παροτρύνουμε την χρήση των Torrents σε περιοχές περιορισμένης πρόσβασης και ως εκ τούτου ο οδηγός αυτός είναι μόνο ενημερωτικός. Ο καλύτερος τρόπος για να αποφύγετε τις ειδοποιήσεις παραβίασης πνευματικών δικαιωμάτων, καθώς και τις νομικές συνέπειες, είναι να χρησιμοποιήσετε ένα VPN.

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια